آموزش شستشوی سیکل کولر گازی

آموزش شستشوی سیکل کولر گازی
همراه ما باشید تا تمامی مراحل را با همدیگه بررسی کنیم :
شست و شوی سیکل کولر گازی شامل چهار مرحله می باشد یک شستشوی سیک ۲ ایجاد فشار در فیزیک ۳ نشت یابی ۴ شارژ مبرد
قابل ذکر می باشد که در تمامی مراحل فوق کمپرسور کولر گازی خاموش میباشد فقط در مرحله شارژ مبرد آن هم بعد از اینکه مقداری از ماده سرمازا وارد سیک کردیم کمپرسور را روشن میکنیم تا از میزان برودت اپراتور اطلاع حاصل کنیم!
ابتدا اقدام به شستشوی مدار مکانیکی کولر گازی می نمایم.
در موارد زیر قسمت های مختلف کولر گازی را شستشو میدهیم :
اول : هنگام تعویض کمپرسور معیوب کندانسور اپراتور و لوله مویی
دوم : هنگامی که از نشر مبرد زمان زیادی گذشته و مبرد به طور کامل از سیکل خارج شده است و احتمال ورود و روطوبت به سیکل وجود دارد
سوم : هنگام استفاده از مبرد های جدید جایگزین.
برای شستشوی سیکل کولر گازی باید از مواد شستشوی استاندارد و مخصوص آن استفاده نماییم که در متن زیر برای شما آن مواد شستشو استاندارد را آوردهایم:
ازت که بهترین شستشو دهنده سیکل برودتی میباشد ، اما گاهی از محلول های شیمیایی مانند توزن و غیره توسط تعمیرکاران استفاده میشود که توصیه نمی گردد چون احتمال رطوبت در آنها وجود دارد.
مراحل انجام کار شستشوی سیکل کولر گازی
برای راحتی کار سیکل کولر قاضی را به دو قسمت مجزا تقسیم می کنیم:
الف : کندانسور
ب : اوپراتور به همراه لوله مویی و لوله مکش که به هم متصل هستند.
یک : کمپرسور شستشو داده نمی شود مگر در موارد خاص
دو : برای شستشوی اپراتور بدین ترتیب عمل میکنیم که یک رابط از طرف لوله مویی با آن لحیم کرده و کپسول و ازت را توسط یک شیلنگ متصل میکنیم.
سوم : سپس به مدت ۵ تا ۱۰ ثانیه شیر روی کپسول را باز و بسته می کنیم این عمل را چند بار تکرار میکنیم تا رطوبت و روغن موجود در لوله مویی با اپراتور از طریق لوله مکش خارج گردد.
چهارم : برای شستشوی سیکل اگر از مواد شیمیایی مانند توزن استفاده می کنید باید از یک کمپرسور یدکی کمک بگیرید که بتواند محلول مربوطه را با فشار و هوا وارد سیکل کند و آن را خارج نماید
پنجم : برای شست و شوی کندانسور مانند اپراتور عمل میکنیم با این تفاوت که شیر سوزنی را به خروجی کندانسور متصل میکنیم چون فیلتر در خروجی کندانسور است.
ششم : پس از شستشوی فیلم تمام اتصالات باز شده را دوباره با سیم جوش نقره جوشکاری می کنیم.
هفتم : جهت ایجاد فشار در آن برای نشت یابی و اطمینان از جوشکاری آماده می شود.
نشت یابی سیکل کولر گازی
بعد از شستشوی کامل سیکل حتماً مراحل نشت یابی را انجام دهید تا با مشکل روبرو نشویم در متن پایین ما روش های نشت یابی را کاملاً برای شما عزیزان شرح داده ایم:
نشت معمولاً در سیکل تبرید در محل اتصالات واقع می شود و معمولاً محل نشت چرب می شود زیرا همراه با مبرد روغن خارج می گردد گاهی اوقات بر اثر پوسیدگی یا ضربه در طول مسیر مبرد نشت نیز ایجاد می گردد که به روشهای زیر می توان نشت یابی کرد:
با استفاده از محلول کف و صابون
متداول ترین روش نشت یابی است که پس از مرحله ایجاد فشار در سیکل محلول کف صابون را در محلهای مشکوک مورد آزمایش قرار می دهیم در صورتی که هیچ قوامین تولید نشود محل نشتی ندارد.
مشعل هالید
مشعل ساده است که با گاز پروپان پر میشود و در بالای محفظه اختلاط مشعل یک حلقه مسی است که شعله از میان آن عبور می کند وقتی مشعل روشن می شود هوا از طریق لوله مکنده به داخل محفظه اختلاط راه یافته و شعله به رنگ آبی و بدون دود می سوزد ولی وقتی که مواد فریونی به همراه هوا وارد محفظه اختلاط می شوند رنگ شعله سبز میشود برای این کار مشعل را روشن کرده و سر آزاد لوله مکنده را به اطراف اتصالات لوله ها و نقاط مشکوک نزدیک می کنیم در صورتی که گاز از این نقاط خارج شود رنگ شعله تغییر میکند و محل نشت پیدا میشود.
نشت یابی الکترونیکی
نشت یاب الکترونیکی کاملاً حساس و دقیق می باشد و کار کردن با آن بسیار ساده می باشد ابتدا آن را روشن کرده در این حالت صدای بوق کافی به گوش میرسد هنگامی که حس کننده آن در مجاورت ماده فریونی قرار می گیرد صدای بوق آن سریعتر یا به صورت آژیر درمیآید و محل نشر را پیدا می کند نشت یاب الکترونیکی به کلر حساس هستند اما امروزه مورد های جدید فاقد کلر هستند و باید نشت یاب جدید و مخصوص استفاده کرد.
دیدگاهتان را بنویسید